Skip to main content

Музеји на отвореном: Оци оснивачи МЕЂУНАРОДНИ ЗБОРНИК 2014

 МУЗЕЈИ НА ОТВОРЕНОМ - ОЦИ ОСНИВАЧИ, Међународни зборник 2014

Аутори:

Адријан де Јонг - Арнем, Холандија, Шарлота Анлунд Берг - Скансен, Шведска, Рон Клеј и Дејвид Симонс (Том Келехер) - АЛФАМ и Стари Штурбриџ, САД, Гауте Јакобсен/Јостејн Скурдал - Мејхаген, Норвешка, Томас Блох Равн - Ден Гамле Би, Данска, Јосеф Манголд - Детмолд, Немачка, Бојана Богдановић - Старо село Сирогојно Србија, Владимир Тихонов - Талтси, Сибир, Русија, Хилде Шефс - Бокријк,  Белгија, Нана Мепарашвили - Национални музеј на отвореном Тбилиси, Грузија, Рената Прејдова - Рожнов под Радхоштем,  Чешка Република, Паола Попиоу - Димитрије Гушти, Румунија, Бет Томас/Стив Бароу - Сент Фаганс, Велс (Велика Британија).

МУЗЕЈИ НА ОТВОРЕНОМ: ОЦИ ОСНИВАЧИ, Међународни зборник 2014ПРЕПОРУКА; САВЕТ ЕВРОПЕ, Весна Марјановић

 

Документ